2009-04-09 11:35:50• hírek • Szatmár.ro

Időtálló építkezési anyagok

Építkezni akar? Rendelje meg a szükséges építőelemeket egy tapasztalt és hozzáértő vállalattól.

A Tarr Kft. 1992-ben kezdte meg működését. Építkezési anyagok kitermelésével és betonelemek gyártásával foglalkozik. A Tarr Kft. az elmúlt évek alatt az építőiparban az egyik legelismertebb vállalattá nőtte ki magát. Megrendelésre az építkezésekhez szükséges bármilyen típusú és méretű elem előregyártását vállalják, hozott tervek alapján.

 

Állandó készletből, a cég területén árul : kerítés lap-oszlop,szőlő-oszlop(különböző-méretek), járdalapok-kövek, lefolyó csatornák, zsalukő, kerítés elemek, beton építkezési tégla, útszegély (különböző méretek), kútgyűrűk vassal vagy anélkül(különböző méretek), födém gerendák és béléstestek, fűrács vassal vagy anélkül) valamint az építkezéseken szükséges vasbetonszerkezetet . A cég saját kavicsbányával rendelkezik, ahol naponta komoly mennyiségű kavicsot termel és osztályoz. A betonelemek gyártása mellett homok és kavics forgalmazásával is foglalkozik.

Szükség esetén a Tarr Kft. szállítást is vállal az építkezési területekre. Ezek mellett pedig a laikus építkezőknek eligazodást is nyújtanak, valamint szakszerű tanácsokkal is szolgálnak.

Építkezni akar, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Keresse a Tarr Kft-t Sárközújlakon a Victoriei út 132 szám alatt, vagy érdeklődjön a 0261 840 010-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: